Behandelingen & producten

Keratine

Is uw haar droog en krult het teveel? Dan kan een Keratine-behandeling voor u een oplossing bieden. In tegenstelling tot een gewone straight-behandeling zorgt het ervoor dat uw haar glad wordt en een nieuwe boost krijgt.

Botox

Heeft u last van slap, dof of futloos haar? Een botoxbehandeling kan ervoor zorgen dat uw haar weer krachtiger en glanzender wordt dan ooit.

Extensions

Zin in lang haar, maar geen zin om jaren te wachten om het tot uw ideale lengte te laten komen? Extensions zijn dan een ideale oplossing. Meer weten? Kom dan gerust langs bij de salon voor een passend advies. 

 

Keune

Wij werken onder andere met So Pure Natural Balance. So Pure bestaat uit 100% pure plantenextracten. Met behulp van essentiële oliën en plantenextracten krijgt uw hoofdhuid een natuurlijke boost, met als resultaat gezond en glanzend haar.

Four Reasons

Four Reasons is een lijn van producten voor de verzorging, styling en finish van uw haar. Deze lijn hebben we aan ons assortiment toegevoegd vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor een aangename prijs heeft u een professioneel product tot uw beschikking.

Wella

Voor kleurbehandelingen werken wij met Koloston Perfect van Wella. De perfecte kleuring voor een perfect en mooi resultaat!